Filter

Zoeken

Sorteren op

Vakgebied

Budget

Duur

Opleidingsvorm

Niveau

PE-punten


7 resultaten gevonden

Adviseur Nationaal Isolatie Programma (NIP-adviseur) NIEUW!

Ondersteun de gemeente als Adviseur NIP het Nationaal Isolatie Programma uit te voeren.

3 lesdagen
Meet-up(s)
1.240 excl. btw Bekijken

Collectieve Aanpak Duurzame Bedrijventerreinen NIEUW!

Help bedrijventerreinen de klimaatdoelstellingen te halen door dat collectief en slim aan te pakken.

3 lesdagen
Meet-up(s)
1.340 excl. btw Bekijken

Beleidsmedewerker duurzaamheid/ energietransitie

Leer de energietransitie aan te jagen door het leggen van een stevige basis en te werken aan een real-life eindopdracht in 2x 10 weken!

13 videolessen en 5 lesdagen
E-learning + meet-up(s)
2.780 excl. btw Bekijken

Onderhoudskundig Inspecteur NEN 2767 én DMJOP/DMJOB

Werk mee aan het in goede conditie houden en duurzamer maken van bestaande woningen en gebouwen.

3 lesdagen
Meet-up(s)
1.080 excl. btw Bekijken

Werkvoorbereider Energietransitie

Als werkvoorbereider lever je als spin in het web een essentiële bijdrage in de keten van Techniek!

11 videolessen
E-learning
1.280 excl. btw Bekijken

EnergiePrestatie-adviseur Woningen Basis (EP-W/B)

Breng de energieprestatie van woningen in kaart! Deze cursus behandelt alle basiskennis volgens de NTA 8800 : 2023 ISSO 82.1, 5e druk

13 videolessen en 2 lesdagen
E-learning + meet-up(s)
1.390 excl. btw Bekijken

EnergiePrestatie-adviseur Utiliteit Basis (EP-U/B)

Breng de energieprestatie van Utiliteitsgebouwen in kaart! Deze cursus behandelt alle basiskennis volgens de NTA 8800 : 2023 ISSO 75.1, 5e druk

14 videolessen en 2 lesdagen
E-learning + meet-up(s)
1.390 excl. btw Bekijken

Omscholingstrajecten bij Onze Joost

Het extra duwtje in de rug. De reden om je te laten omscholen is voor iedereen verschillend. Je kunt aan een omscholingstraject beginnen omdat je steeds meer kriebels krijgt denkend aan een carrièreswitch. Of misschien ben je wel verplicht om het roer om te gooien vanwege een uitstervend beroep. Wat het ook is, Onze Joost weet raad. Want hoe kies je hét omscholingstraject voor jou?

Wanneer omscholen?

We noemden het al hierboven. Je laten omscholen gebeurt met positieve redenen, maar kan soms ook verplicht op je bord terecht komen. Jouw huidige beroep wordt met uitsterven bedreigd, er gaan ontslagen vallen of misschien red je het financieel niet. In een meer positieve noot heb je besloten het helemaal anders te gaan doen. Je droombaan te chasen en te kiezen voor je eigen geluk! Goed dus om te kijken wat een omscholingstraject jou gaan brengen. 

Welke richting op omscholen?

Als jij jouw richting hebt gekozen, is het invullen geblazen. Wat wil je met jouw omscholing bereiken? Welke baan zie je jezelf echt doen? Hoe ziet een dag in jouw droomfunctie eruit? Daarbij kost een omscholingstraject tijd en geld. Daarom is het goed om van tevoren jouw verwachtingen en motivaties op papier te zetten. Alles om voor jezelf de juiste keuze te maken. Zo kan je jezelf ook op die lange studieavonden of in het weekend met gemak vooruit krijgen.

Omscholingstraject in duurzaamheid

Ben je klaar om de boel op te schudden? Bij Onze Joost gaan we voor een groenere wereld en duurzame bouw. Hoewel je redelijk blanco in kunt stromen, is affiniteit met de branche wel belangrijk. We hebben verschillende omscholingstrajecten voor je paraat staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een carrièreswitch naar woninginspecteur? Hier zit je met je neus boven op de kwaliteitverbetering van onze Nederlandse woningen. Of dompel jezelf onder in een groene poel en school jezelf om tot duurzaamheid beleidsmedewerker. Meer de technische kant op? Kan ook! Je kunt je ook aanmelden bij het omscholingstraject voor werkvoorbereider waar jij de alleskunner wordt op de werkplaats.

Beginnen je voeten al te trappelen bij de gedachte aan omscholen, maar weet je niet waar te beginnen? Als je ons opbelt of een mail stuurt, staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden over jouw nieuwe droombaan!

 

Wij bieden cursussen in drie verschillende vormen

  • E-learning, waarbij je een inlogcode krijgt voor onze online leeromgeving en je online videolessen volgt in je eigen tijd en tempo.
  • De meet-up, waarbij er klassikaal les wordt gegeven. Deze klassikale lessen zijn ook online te volgen. Handig als je van ver zou moeten komen.
  • Een combinatie van bovenstaande.

Linda

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

020 363 83 83
linda@onzejoost.nl

Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief