En dit zijn onze mensen

Michiel

managing partner

Talenten laten groeien en manieren bedenken om dat slim en persoonlijk aan te pakken, is wat Michiel inspireert. Een aanpak die de wereld en de mensen die daar op wonen, te laten bruisen, gezond en beter maken. Daarom is Michiel samen met Cees Onze Joost gestart.

Cum laude rondde hij zijn studie bouwkunde af (het is zo’n mooi vak), sindsdien zet hij zich in om waardevolle initiatieven op te zetten.

Cees

managing partner

Mensen een kans geven. Daar waar ze dat nooit voor mogelijk hadden gehouden. Op welke leeftijd dan ook. Een kans bieden, om een geheel andere draai aan hun (werk)leven te geven.

Zien hoe mensen dan opbloeien en geweldige werknemers worden. Dat geeft Cees veel voldoening.

Verder wars van standaarden en altijd in beweging.

Andrea

client consultant

Andrea is zeer gedreven om mee te denken en werken aan duurzaamheidsvraagstukken. Weet anderen gepassioneerd te overtuigen met praktische oplossingen. Is zeer sociaal en helpt graag mensen verder.

Hij is dan ook de ideale man voor zijn rol in het leerwerktraject Beleidsmedewerkers duurrzaamheid voor overheden.

Anne

client consultant

Als accountmanager gaat Anne voor duurzame relaties en het creëren van waarde voor mensen en organisaties door middel van omscholing of bijscholing. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en kijkt graag achter deuren die normaal gesloten blijven.

Grote en kleine successen viert Anne graag met taart. Dat is misschien niet goed voor de lijn maar wel voor de sfeer! Met een potje tafeltennis in de pauze houden we het mooi in balans.

Annika

management assistent / office manager

Annika wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Haar rollen binnen Onze Joost zijn o.a. Office Manager en het assisteren van Cees in de dagelijkse werkzaamheden.

Ze is sinds 2017 werkzaam bij Onze Joost en doet dit iedere dag nog met enorm veel plezier. Vooral het zien groeien van het bedrijf en het groeien van de medewerkers geven haar energie.

Charisse

senior recruiter

Charisse houdt van diepgaande 1-op-1 gesprekken. “In deze gesprekken kan ik zoveel moois in mensen ontdekken, vooral als we het over passies hebben gaan ze helemaal stralen.”

Dagelijks houdt zij zich bezig met het zoeken naar talent voor ons Leerwerktraject tot Energieprestatieadviseur.

Waarom? Omdat alle kleine beetje helpen en we zo samen, stap voor stap, aan een schonere wereld kunnen werken.

Fred

contactmaker - MetFred

Fred ziet zichzelf als verbinder tussen de belangen van mens en organisaties. Mensen en relaties zijn voor hem van persoonlijke en blijvende betekenis. Fred is oprecht geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in wat ze doen, maar vooral waardoor ze gedreven worden. Waar ze vandaan komen en waar ze naar toe op weg zijn.

Fred is aan Onze Joost verbonden doordat Onze Joost in 2021 MetFred overnam. MetFred verzorgt de strategie, werving en selectie bij overheden.  

Gerben

marketing specialist

Gadgets en duurzame (energie) technieken is waar Onze Gerben zich graag in verdiept. Heb je een vraag over de nieuwste ontwikkelingen binnen de consumenten elektronica of van onze sector? Dan ben je bij hem aan het juiste adres!

Hij is vooral achter de schermen te vinden. Werkend aan de online zichtbaarheid van de cursussen en vacatures die ons mooie bedrijf te bieden heeft, in de energietransitie.

Jaap

senior consultant - MetFred

Jaap investeert in duurzame relaties met zowel bestuur en management van organisaties als die met de kandidaten. De kunst is om eerst de vraag van de organisaties goed te begrijpen en die dan te verbinden met de best passende kandidaten, professionals, talenten en overstappers vanuit het bedrijfsleven.

Zijn passie om te verbinden en een bijdrage te leveren aan de capaciteit en kwaliteit van publieke organisaties, kan hij bij MetFred volledig in de praktijk brengen. De persoonlijke touch en benadering en de professionele opvolging is waar MetFred voor staat.

Linda

medewerker backoffice opleidingen

Eén van onze backoffice administratieve talenten. Onze Linda houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden voor de opleidingen in de energieprestatie en is verantwoordelijk voor onze online leeromgeving.

Het werken bij Onze Joost vindt Linda zo fijn, omdat je écht jezelf kan zijn. De nadruk op het woord ONZE is kenmerkend voor hoe omgegaan wordt met werknemers en deelnemers. We werken samen voor een mooi resultaat.

Mahmoud

boekhouder/ jr. controller

Als boekhouder/ junior controller is Mahmoud verantwoordelijk voor alle financiële zaken, administratie, regelmatig rapportage aanmaken, en belastingzaken.

Heel blij om met prachtig team van Onze Joost te werken!

Zijn motto is: Werk niet harder, maar slimmer en ga met plezier naar het werk 🙂

Mark

backoffice medewerker

Wonend en werkend in Amsterdam beleeft Mark dagelijks de dynamische wisselwerking tussen stad en natuur. Het hoe, wat, waar en waarom m.b.t. onze energiebehoefte is wat telt en verduurzaming moet een vast streven in onze leefwijze worden.

Onze Joost biedt hem de kans om zich daarvoor in te zetten; eerst als EP adviseur en nu als backoffice medewerker van Onze Koepel en zorgt hij intern dat alle zaakjes strak geregeld zijn.

Shirley

coördinator opleiding en ontwikkeling

Shirley is als frontoffice medewerker verantwoordelijk voor het initiëren van marketingactiviteiten en het aandragen van oplossingen die bijdragen aan de (duurzame) doelstellingen van onze klanten.

Dagelijks inspireert en adviseert zij vakmensen hun kennis (verder) te ontwikkelen. Zo kan zij een betekenisvolle verandering brengen aan de energietransitie en schonere wereld. ‘’Ik heb altijd de ambitie gehad om een verschil te maken in de wereld, bij Onze Joost krijg ik deze kans!’’

Rishi

client consultant

Rishi is als accountmanager bij Onze Joost verantwoordelijk voor het leerwerktraject ‘werkvoorbereider in de energietransitie’. 

Zijn eigen steentje bijdragen aan de energietransitie én het vinden van een geschikte werkplaats voor de werkvoorbereiders geeft Rishi energie en voldoening.

De ambitie van Onze Joost om te groeien in de komende jaren moedigt Rishi met veel enthousiasme aan.

Tamara

recruiter

Tamara vindt het belangrijk om haar bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Duurzaamheid is daar een belangrijk deel van, zowel in onze relaties met elkaar als met de natuur.

Bij Onze Joost is zij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces voor het leerwerktraject Werkvoorbereider in de energietransitie.
“De ontwikkeling mogen meemaken van de kandidaten en naast ze staan bij het gehele proces maakt dit een hele mooie uitdaging”.

Wiet

opleidingsadviseur

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek. 

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van medewerkers.

Wilan

kwaliteitsmanager Onze Koepel

Wilan is gedreven door een behoefte om van de wereld een duurzamere plek te maken.

Na een aantal jaar werken als energiedeskundige om gebouwen energiezuiniger te maken, is hij docent EnergiePrestatie geworden bij Onze Joost.
Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Onze Koepel, de koepelorganisatie van Onze Joost, om Onze Energieprestatie-adviseurs met raad en daad bij te staan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief