Verplichte bijscholing EnergiePrestatie-adviseur 2024

28 september 2023

Verplichte bijscholing EnergiePrestatie-adviseur 2024

De wereld is in beweging, en de verduurzaming van Nederlandse huishoudens komt langzaam op stoom. Inzichten veranderen, wetgeving wordt aangepast en voorschriften aangescherpt. Zo zijn vanaf 1 juli 2024 de vernieuwde versies van ISSO 82.1 (6e druk) en de ISSO 75.1 (6e druk) van kracht.

Onze Joost biedt daarom de verplichte bijscholingen EP-Woningen en EP-Utiliteit aan, waar je veel leert en snel weer helemaal up-to-date bent!

Alle startdata en cursuslocaties vind je hier:

Data en locaties EP-Woningen

Data en locaties EP-Utiliteit

Vakbekwaamheid vervalt

Als EnergiePrestatie-adviseur (EP-adviseur) moet je bijblijven, daarom is er in 2024 een verplichte bijscholing voor EP-adviseurs. Ben jij vóór 31 december 2023 vakbekwaam geworden en wil jij in 2024 aan de slag blijven als EnergiePrestatie-adviseur? Volg dan in de eerste helft van 2024 de EP-bijscholing. Je moet de bijscholing vóór 1 juli 2024 gevolgd hebben, anders is je diploma niet meer geldig en kan je geen energielabels meer vaststellen.

Tijdelijk € 30 korting voor snelle beslissers

Iedereen die zich vóór 1 januari 2024 inschrijft voor de verplichte EP-bijscholing krijgt bij Onze Joost € 30 korting op het cursusgeld. Boek direct en verzeker jezelf van een plek. Zo weet je zeker dat jouw vakbekwaamheid niet vervalt in 2024.

in 1 lesdag weer helemaal up-to-date

Met de bijscholing van Onze Joost ben je snel weer up-to-date. Veel tijd hoeft het niet te kosten: de bijscholing Energieprestatie 2024 bestaat uit 1 lesdag, inclusief het afleggen van het verplichte examen. Via Onze Joost sluit je eenvoudig een abonnement af voor ISSO open. Zolang dit abonnement loopt, heb je onbeperkt toegang tot alle kennis van ISSO. Ook in 2024 sluit je de EP-bijscholing af met een examen, net als in voorgaande jaren. De cursus van Onze Joost wordt geaccrediteerd door InstallQ

Locaties in Amsterdam, Apeldoorn, Rosmalen en Nieuwegein. Of online!

Om tegemoet te komen aan de vraag, heeft Onze Joost vanaf 2024 de beschikking over een extra cursuslocatie in Nieuwegein. Leer je liever vanuit huis? Volg de bijscholing dan online, samen met de vakdocent en andere deelnemers in een virtuele klaslokaal.

Incompany oplossingen

Onze Joost biedt de bijscholing voor EP-adviseurs incompany aan. Dat is voordeliger, scheelt tijd en zorgt ervoor dat het kennisniveau van collega’s op peil blijft, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de organisatie.

Incompany cursus tijdelijk gratis op maat

Onze Joost maakt de incompany bijscholing tijdelijk gratis op maat. Bij de intake bespreken we bedrijfsspecifieke aandachtspunten. Deze verwerken we naadloos in de cursus. Bekijk hier de actievoorwaarden. Boek direct, dan zijn jouw mensen verzekerd van de verplichte bijscholing en snel weer helemaal up-to-date.

Heb je interesse in een incompany via Onze Joost? Bel dan met Onze Shirley op 020 244 53 87 of mail shirley@onzejoost.spruitdigital.nl voor meer informatie of een afspraak voor de intake.