Onze Joost lanceert 2 nieuwe cursussen: Floorplanner en Vastgoedinmeter

15 november 2023

Floorplanner is een onmisbare tool in de vastgoedsector. Het tekenprogramma is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en zit boordevol handige mogelijkheden. Zo zet je jouw meetgegevens makkelijk om in professionele 2D- en 3D-beelden voor bijvoorbeeld Funda of een verkoopbrochure. Tel uit je winst!

Als je de cursus Floorplanner combineert met de kennis van de cursus NEN 2580 ben je in één klap een Allround Vastgoedinmeter. De combinatie is zo logisch dat we er een volledige cursus van hebben gemaakt: de cursus Vastgoedinmeter bestaat uit de complete cursus NEN 2580 en de Meetinstructie plus de nieuwe cursus Floorplanner. De totale studieduur bedraagt zo’n 20 uur.

Lees hier meer over de cursus Vastgoedinmeter

Cursus Floorplanner

Heb je NEN 2580 en de Meetinstructie al gevolgd? Dan kun je ook direct de cursus Floorplanner volgen. Deze cursus bestaat uit 1 klassikale lesdag. Lees hier meer over de cursus.

Interesse? Meld je vandaag nog aan voor de cursus Floorplanner of Vastgoedinmeter van Onze Joost. Na de cursus kun je direct aan de slag in het veld.

Incompany oplossingen

Bedrijven bieden we de mogelijkheid de cursus ook incompany af te nemen. Neem hiervoor contact op met Shirley Kreuger op 020 363 8383 of mail naar Shirley@onzejoost.spruitdigital.nl