Filter

Zoeken

Vakgebied

Budget

Duur

Opleidingsvorm

Niveau

PE-punten


Inspectie NEN 8025 – veiligheidscheck vastgoed – APK voor woningen

De Woning-APK conform de NEN 8025. Wel zo'n veilig gevoel...

2 dagen, verdeeld over 2 weken
Groepsles(sen)

650 excl. btw Bekijken

Cursussen installatie techniek

Onze Joost houdt van installatietechniek én van een groene wereld. Een milieu waar we met z’n allen ons best doen om het beter te maken. Wij geloven dat een duurzame bouwsector daar flink aan bijdraagt. Daarom bieden we talloze cursussen en opleidingen aan om nieuwe vakidioten te scouten met een passie voor verduurzaming. Hier vind je onze installatietechniek opleidingen waar jij alles leert over – jawel – installaties.

Wat is installatietechniek?

Installatietechniek in het algemeen uitleggen is al een mooie klus. Het is een overkoepelende term voor verschillende technieken die allemaal een lijntje hebben met industrie en de bouw. Als je ‘in de installatietechniek werkt’, ben je veel bezig met het uitdenken, aanleggen en onderhouden van installaties. Dit doe je vooral in grote bouwprojecten of woningbouw. Met een cursus installatietechniek onderwijs jij jezelf in dit mooie vakgebied. Op naar een nieuwe uitdaging!

Wanneer kies je voor een opleiding installatietechniek?

Als je net werkzaam bent in de bouw- of installatiesector is elke aanvullende opleiding installatietechniek op z’n plek. Bijvoorbeeld als je werkt bij een installatiebedrijf of een installatietechnisch adviesbureau. Als je nog beginnend bent maar jouw kennis in dit vak wel wilt verdiepen en verbreden, hebben wij ook mooie cursussen voor je klaar staan. Voor je het weet schud je termen uit je mouw waar je vorige maand nog niks over wist. Gesprekken van hoog installatietechnisch niveau.

Welke installatietechniek opleiding kies ik?

Het aanbod van installatietechniek cursussen wordt constant aangevuld door Onze Joost. Zo zit er altijd wel een opleiding voor je bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus werkvoorbereider? Hier leer je alle facetten van dit diverse en dynamische beroep. Je leert technisch tekenen, materiaal te kiezen bij de bouwplannen, een stukje financiën en ziet toe op de uitvoering van het hele project. Meer cursussen installatietechniek vind je in ons overzicht.

Is het moeilijk kiezen? Begrijpelijk! Onze Joost staat voor je klaar om samen met jou de beste keuze te maken. Op naar die carrièreswitch of verdiepende cursussen. Duurzaam Nederland is van jou!

Onze cursussen hebben drie vormen

  • E-learning, waarbij je een inlogcode krijgt voor onze online leeromgeving en je online videolessen volgt in je eigen tijd en tempo.
  • De meet-up, waarbij er klassikaal les wordt gegeven. Deze klassikale lessen zijn ook online te volgen. Handig als je van ver zou moeten komen.
  • Een combinatie van bovenstaande.

Linda van Klaveren

Opleidingsadviseur algemeen

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

020 36 38 383
linda@onzejoost.nl

Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief